Lid worden

Wordt u ook lid?

Als professional merkt u dagelijks dat uw vak in beweging is. Vakinhoudelijk, maar zeker ook in de omgeving waarin u met die kennis en ervaring aan het werk bent. De inbreng van de overheid en de medische maatschappelijke veranderingen in de epilepsiezorg vragen aandacht. U wilt op de hoogte blijven en uw vak goed uitoefenen.

Nederland kent één beroepsvereniging die in de volle breedte van de epilepsiezorg actief is: de Nederlandse Liga tegen Epilepsie. Dit is de nationale afdeling van de International League Against Epilepsy (ILAE) die de epilepsiezorg in internationaal verband stimuleert. Eén van de speerpunten van de Liga is het stimuleren van en informeren over de zorg bij epilepsie en het wetenschappelijk epilepsieonderzoek. De Liga slaat daarbij een brug tussen praktijk en wetenschap.

Verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, neurologen, kinderartsen, psychologen, neurochirurgen en andere professionals binnen de epilepsiezorg hebben de weg naar de Liga inmiddels gevonden.

Voordelen lidmaatschap

Vakblad ‘Epilepsie, periodiek voor professionals’

Een informatief vakblad met o.a. wetenschappelijk onderzoek, psychosociale aspecten van epilepsie en data van congressen en evenementen. Ligaleden hebben gratis toegang tot epilepsiejournal.nl

Inspiratie 

‘De Liga biedt mij de mogelijkheid om mijn passie voor mijn vak met collega-professionals te delen.’

Netwerk 
‘De contacten met anderen verrijken me. Ik vind het belangrijk aangesloten te zijn bij een platform dat als enige in Nederland actief is over de volle breedte van de epilepsiewereld.’

 

Kennis 
‘De Liga is voor mij de plek om mijn kennis op het terrein van epilepsie te verdiepen en bij te houden.’

 

Website www.epilepsieliga.nl

Actuele informatie over alles in de epilepsiezorg. 

Korting ILAE Congres

Als Liga-lid krijgt u korting op het ILAE congres. Dit betreft een hogere korting dan het lidmaatschaptarief voor de Nederlandse Liga tegen Epilepsie.

Commissies en werkgroepen

De commissies en werkgroepen vormen het kloppend hart van de Liga.

Heeft u nog andere vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Aanmelding voor lidmaatschap van de Liga

De Liga verwelkomt graag nieuwe leden. Bent u beroepsmatig werkzaam in de epilepsiezorg, dan zult u de Liga als een inspiratiebron ervaren. Als student of assistent in opleiding (AIO) bent u ook welkom.

De gegevens die u invult op het aanmeldingsformulier worden gedeeld met de ILAE (Verenigde Staten). Indien u niet wilt dat uw gegevens bij de ILAE worden bewaard, kunt u dit doorgeven aan info@epilepsieliga.nl. Daarmee ziet u af van eventuele voordelen van het Ligalidmaatschap met betrekking tot internationale initiatieven en/of publicaties.


N.B. De Nederlandse Liga tegen Epilepsie legt gegevens vast ter uitvoering van uw aanmelding. Stelt u hier geen prijs op, laat dit dan weten via info@epilepsieliga.nl. De gegevens die u invult op het aanmeldingsformulier worden gedeeld met de ILAE (Verenigde Staten). Indien u niet wilt dat uw gegevens bij de ILAE worden bewaard kunt u dit doorgeven aan info@epilepsieliga.nl. Daarmee ziet u af van eventuele voordelen van het Ligalidmaatschap met betrekking tot internationale initiatieven en/of publicaties en eventuele korting op inschrijfgeld bij door de ILAE georganiseerde congressen.